Aika:
23.11.2017 - 17:00 to 21:00
Paikka:
Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

"Palvelumuotoilun keskeisenä tavoitteena on palvelukokemuksen käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa sekä käyttäjien tarpeita että palvelun tarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita” -Wikipedia

Mitä tämä tarkoittaa konkreettisesti meidän maailmassa, jossa liiketoimintaa tehdään verkossa, softaa kehitetään asiakkaille ja palvelut ovat digitaalisia? Suomalaisia palvelumuotoilutoimistoja on myös ostettu tiuhaan tahtiin tänä ja viime vuonna, ja pääosin ostajina ovat olleet ohjelmistokehitysyhtiöt.

Jäsenillassa palvelumuotoilutoimisto Palmu Inc. perustaja Jussi Olkkonen avaa mitä palvelumuotoilu on ja miten siinä onnistutaan digimaailmassa. Ohjelmistosarjayrittäjä Ilkka Lavas valottaa miten he muotoilivat City-lehdestä nopeasti kasvavan digikonsernin. Onko kyseessä palvelumuotoilu vai bisnesmuotoilu? Mitä samaa ja mitä eroa?

Ennen jäseniltaa pidetään yhdistyskokous klo 17-18.00

Puhujat

Ilkka Lavas - Muotoilimme City-lehdestä nopeasti kasvavan digikonsernin. Onko kyseessä palvelumuotoilu vai bisnesmuotoilu? Mitä samaa ja mitä eroa?

Ilkka Lavas on ohjelmistoyrittäjä, joka rakastaa seikkailuja, kasvua ja rohkeaa uudistamista. Lavas ja City Digital ovat tehneet City-lehdelle täydellisen turnaroundin printtitalosta menestyksekkääksi kansainvälistyväksi digikonserniksi. Tuoreimpana tempauksena City Digital osti Eat.fi:n Maikkarilta, ja muovasi siitä merkittäviä kansainvälisiä sopimuksia nappailevan EatAndTheCity -ohjelmistotuotteen. Lavas on aloittanut uransa 17-vuotiaana yhden miehen nettisivujen tekijänä, ja työllistää nykyään yli 100 henkeä. Lavaksen yli 10 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä City Ventures -konserni auttaa ihmisiä löytämään ravintoloita, ja tarjoaa myös uusia sosiaalisen syömisen elämyksiä Syö10 -viikkojen muodossa.

@lavas
@citydevlabs
@eatfi

Jussi Olkkonen - 3 asiaa, jotka yhdistävät kaikkia onnistumisia 20v kokemuksella

Spray/Rasorfish Finland perustaja
Grey Interactive/ Account Director
Taivas Group / Osakas, toimitusjohtaja Taivas ego Oy / Hallituksen puheenjohtaja useissa Taivas ryhmän yhtiöissä.
Sulake/Habbo hotel, osakas
Igglo, Alkuperäinen korvamerkinnän ja hiljaisen myynnin konsepti
Palmu, perustaja osakas ja hallituksen puheenjohtaja
Happysignals.com, hallituksen puheenjohtaja (SaaS startup, joka kansainvälisen läpimurron alussa)